kulcsrakész IT biztonsági szervezeti egység középvállalatoknak

CSOMAGAJÁNLATOK

EN

Hazai igényekre szabva

 

A hazai középvállalatok méretükből és ambícióikból fakadóan már rendelkeznek egyedi és komplex IT megoldásokkal, ám sokszor nem képesek egy minden szükséges kompetenciával rendelkező IT biztonsági szervezet fenntartására és irányítására.

 

A fenti problémára dolgoztuk ki a Security.hu szolgáltatáscsomagokat, amelyek azonnal bevethető IT biztonsági csapatot, eszközöket és folyamatokat kínálnak az Ön szervezetébe integrálva:

  • Minősített IT biztonsági vezető
  • Auditorok
  • Etikus hackerek
  • IT biztonsági elemzők
  • Üzemeltető mérnökök
  • Kipróbált folyamatok, módszerek, eljárások, sablonok

Kiforrott szolgáltatási keretrendszer

Ismerje meg évtizedes tapasztalatainkon alapuló bizonyított keretrendszerünket, amelyre bátran rábízhatja magát!

1. megfelelőség

Jogszabályi előírásoknak, szerződéseknek, szabványoknak, szakmai szervezet vagy anyavállalat adatbiztonsággal kapcsolatos előírásainak való megfelelés. A hazai középvállalatokat manapság elsősorban a GDPR, az EU új adatvédelmi előírásgyűjteménye fenyegeti, amely meglehetősen szigorú és tulajdonképp minden hazai vállalkozásra vonatkozik. Szakembereink igen mély ismeretekkel rendelkeznek nem csak a GDPR, de minden más hazai környezetben előforduló megfelelőségi előírással kapcsolatban.

 

 

2. BIZTONSÁGTUDATOSSÁG

Számtalan tanulmány mutatta már ki, hogy vállalati környezetben a legnagyobb kockázatot általában az alkalmazottak nem megfelelő biztonsági képzéséből vagy hanyagságából fakadó hibák jelentik. A biztonságtudatossághoz és a biztonságos használathoz szükséges felhasználói tudás folyamatos fenntartása éppen ezért az egyik legolcsóbb és legnagyobb hatású eszköze az IT biztonságnak. Szerződéses partnereink vezetői, alkalmazottai és alvállalkozói számára folyamatosan elérhetők rendszeres időközönként megrendezésre kerülő biztonságtudatossági tréningjeink. Az IT üzemeltetőknek külön speciális tréningeket is tartunk a biztonságos üzemeltetésről.

 

 

3. Biztonsági frissítések

Az elérhető legújabb szoftververziók és biztonsági foltok rendszeres telepítése, illetve a felesleges elemek rendszeres eltávolítása. Vagyis, az informatikai architektúra rendszeres frissítése az üzleti folyamatok változásának megfelelően.

 

 

4. Biztonsági másolatok

Kritikus üzleti adatok és rendszerek indokoltan gyors visszaállításához szükséges képesség folyamatos fenntartása, akár saját fejlesztésű mentési rendszer implementálása.

 

 

5. hozzáférések korlátozása

Annak az alapelvnek a folyamatos megvalósítása, hogy minden felhasználó csak az üzletileg indokolt adatokhoz férjen hozzá, szintén üzletileg indokolt időtartamra. Például: a vendégek külön wifi-t használjanak, a jelszavak rendszeresen járjanak le, stb...

 

 

6. Információbiztonsági szervezet

A fenti folyamatok működtetéséhez szükséges állomány, eszközök, kompetenciák és folyamatok megteremtése illetve fenntartása. Például, IT biztonsági felelős kinevezése, IT biztonsági jelentések vezetőség általi megvitatása és a megfelelő döntések meghozatala.

Csomagajánlataink

A Security.hu egyaránt elkötelezett a digitalizációban élen járó kis- és középvállalatok, illetve a nagyvállalatok  irányában, amely szegmensek számára testre szabott üzleti és  bizonyított technológiai megoldásokat kínál.

1043 Budapest
Bocskai utca 26.

ÉRTÉKESÍTÉS: +36 (1) 888-2890